Drogba'dan dev reklam anlaşması

Didier Drogba, 1.2 milyon dolarlıklık reklam anlaşması imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Drogba'dan dev reklam anlaşması

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli süperstarı Didier Drogba Afrikalı bira markası Windhoek Lager'le sponsorluk anlaşması imzaladı.

 

Hürriyet'in haberine göre bir yıldır Galatasaray formasını terleten fildişi sahilli futbolcu Didier Drogba Windhoek Lager bira markasının reklam yüzü oldu. Firmanın Afrika’da yapılacak olan tanıtımlarında Drogba’nın yüzü kullanılacak. Firmadan yapılan açıklamaya göre Didier Drogba Afrika’da üstlendiği hayır işleri yüzünden firmanın reklam yüzü olarak seçildi. Drogba firmanın televizyon reklamları ve bilboarlarında yer alacak.

 

DROGBA BİZİMLE AYNI DEĞERLERİ TAŞIYOR

 

Namibya merkezli firmanın marka yöneticisi Jacqueline Pack, “Drogba bizimle aynı değerleri taşıyor. Sadece gururlu bir Afrikalı olduğu için değil. Hayat içinde düzgün değerleri temsil ettiği için” diye konuştu. Drogba’da sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir Afrikalı bira markasının bu kadar çok ülkede tanınması önemli. Yakın zamanda Namibya kıyılarına gidip Windhoek’in evini görmek istiyorum” diye konuştu. 19 Aralık’ta Drogbalı reklam kampanyaları televizyonlarda dönmeye başlayacak. 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin