Dries Mertens'ten şoke eden itiraf: Napoli'yi özlüyorum

Süper Lig'e yeni transferleriyle iyi bir giriş yapan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Napoli'de de forma giyen sarı-kırmızılı yıldız Dries Mertens, kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Dries Mertens'ten şoke eden itiraf: Napoli'yi özlüyorum

Spor Toto Süper Lig'e yeni transferleriyle iyi bir giriş yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cimbom, birçok yıldızı kadrosuna katarak yaz transfer dönemini açık ara önde kapattı.

Fanatik'te yer alan haberde, daha önce Napoli'de de forma giyen sarı kırmızılıların yeni transferi Dries Mertens, kariyeriyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Çarpıcı ifadeler kullanan Mertens, bir sonraki adresini de resmen açıkladı.

Belçikalı yıldızın menajeri Stijn Francis, Napoli ile sözleşmesinin bitmesinin ardından oyuncusuna Juventus'un da ilgisinin olduğunu ancak Mertens'in Napoli'yle olan güçlü bağı nedeniyle bu teklifi reddettiğini söyledi. 

Stijn Francis"Galatasaray'la pazarlıkları uzun sürdü. Aşırı taleplerimiz olmamasına rağmen Napoli'den de yeni bir sözleşme teklifi gelmedi. Juventus'un da Mertens'e ilgisi vardı. Mertens için bu teklif somut ve ilginçti ancak onun Napoli ile arasında güçlü bir bağ var'' dedi.

''NAPOLİ'Yİ ÖZLÜYORUM''

Dries Mertens, "Napoli'yi özlüyorum. Palazzo Don'Anna'ya aşık olduk. Bugün hala bizim evimiz. Onu ilk gördüğümüzde bir arkadaşım Napoli'nin en güzel evi olduğunu söyleyerek beni oraya götürmüştü ama yine de evimizin restore edilmesi gerekiyordu'' ifadelerini kullandı. 

Mertens, yeniden Napoli'de yaşama hakkında şu ifadeleri kullandı: "Cevabımı zaten biliyorsun. Kat evet derse, o zaman benim için geri döneceğimiz kesin. Napoli'nin yıldan yıla geliştiğini görüyorum, dünyanın en güzel şehri. Bella Mbriana'nın ne anlama geldiğini biliyorsam? Pino Daniele'nin de tüm şarkılarını biliyorum, yani cevap evet.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin