'Dr Who' ekrana dönüyor

Dizi aleminin en tanınmış karakterlerinden 'Dr Who' yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
'Dr Who' ekrana dönüyor

Britanya’nın tüm dünyaya armağanı Doctor Who, 6 Ocak günü 21:00’de CNBC-e’de yeni sezonunda da efsane yazmaya devam edecek.



5. Sezon finalinde; Steven Moffat imzalı sezon finalinin ikinci bölümünde, hepimizin aklını kurcalayan “River Song kim?” sorusunun yanıtı biraz daha belli olacaktır. River’ın rahat tavırları Doktor’un da ilişkileri konusunda meraklanmasına neden olmuş, ancak River gelecekle ilgili ser verip sır vermemiştir.



10. Doktor’la görsel zeminini iyice parlatan Doctor Who okyanusu aşıp sezona Amerika’da başlayacak. Ne var ki Amy, Rory ve River’ın, Doktor’dan gelen bir davetiyeyle kendilerini Utah’ta çölün ortasında bulmaları bu sezonun en büyük sürprizi değil. Amy ve Rory ilişkisiyle ilgili yeni bir haber hayranları sevindirirken, River ile Doktor cephesinde “savaşma ve sevişme” durumu devam edecek. Dizinin en önemli karakterlerinden biriyse aramızdan ayrılacak.



Sezonun ilerleyen bölümlerinde kahramanlarımız Amerikan Başkanı’na yardım ederken kendilerini korkunç bir düşmanla karşı karşıya bulacaklar. 17. yüzyıla dönüp, korsanlarla iş birliği yapacak, Karayip Korsanları’nı aratmaz maceralar yaşayacaklar. Doktor’un hayallerinden biri gerçekleşecek ve Doktor TARDIS’iyle beş duyuya hitap eden bir iletişim içine girecek. Üstelik TARDIS’le ilgili eşsiz bilgiler edineceğimiz bu bölüm, Neil Gaiman tarafından kaleme alınmış. Bu heyecanlı gelişmelerin hepsi yalnızca Ocak ayında yayınlanacak bölümlerde olacak. (ntvmsnbc)


Etiketler cnbc-e dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin