Dört Bir Taraf'ta Kongar'ın yerine kim geldi?

CNN TÜRK’ün en çok konuşulan programlarından Dört Bir Taraf’ın kadrosu bir kez daha değişti. İşte Emre Kongar'ın ayrılmasının ardından yerine gelen isim.

Google Haberlere Abone ol
Dört Bir Taraf'ta Kongar'ın yerine kim geldi?

8 Ocak Salı gününden itibaren, Dört Bir Taraf’a Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Kadri Gürsel yorumlarıyla katılacak. Gürsel, bir süredir yayına çıkmayan ve programdan ayrılma kararı alan Emre Kongar'ın yerine kadroya dahil oldu.



Kongar, programın orijinal kadrosunda yer alan Enver Aysever'in yerine kadroya dahil olmuştu.



Dört Bir Taraf, CNN TÜRK’te salı ve perşembe günü saat 21.30’da ekrana gelmeye devam edecek.





Kadri Gürsel kimdir?



1961’de İstanbul’da doğdu. Gazeteciliğe 1986’da Ankara’da haftalık Yeni Gündem haber dergisinde başladıktan sonra ağırlıklı olarak dünya haberleri ve dış politikayla ilgili konularla ilgilendi.



Yeni Gündem’in 1988’de yayın hayatına son vermesinin ardından 1993’e kadar, sırasıyla Cumhuriyet, Güneş ve Sabah gazeteleri ile Nokta dergisinde editörlük ve muhabirlik görevlerinde bulundu.



1993-1997 yılları arasında Agence France-Presse’in İstanbul muhabirliğini yaptıktan sonra Milliyet grubunun bünyesinde bir yıl süreyle çıkan haftalık Artı Haber dergisinin yazı işleri müdürlüğünü üstlendi.



Ardından, 1998’de katıldığı Milliyet gazetesinde bir yıl kadar yazıişleri editörlüğü yaptıktan sonra gazetenin dış haberler müdürlüğüne getirildi ve 2008’in sonuna kadar bu görevde bulundu.



Halen, Milliyet’te Dış Haberler Müdürü iken 2007’de başladığı köşe yazarlığını sürdürmektedir.



1995’te Güneydoğu’da PKK tarafından kaçırılarak alıkonulduğu sırada yapmış olduğu gözlemleri aktardığı, 1996 tarihli “Dağdakiler” adlı bir de kitabı bulunmaktadır.



Uluslararası Basın Enstitüsü'nün (IPI) Türkiye Ulusal Komitesi Başkanı'dır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin