Dondurucunun içinden dehşet çıktı... İzmir Bayraklı'da bir evde yabancı uyruklu 4 ceset bulundu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde yabancı uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Dondurucunun içinden dehşet çıktı... İzmir Bayraklı'da bir evde yabancı uyruklu 4 ceset bulundu

İzmir’in Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi'nde bir evde yabancı uyruklu 3 kişinin cesedi bulunmuştu. Bulunan ceset sayısı 4'e çıktı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cesedi bulundu. İhbar üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset buldu.

Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı. Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

3'Ü KADIN 1'İ ERKEK 4 TÜRKMENİSTANLININ CESEDİ BULUNDU

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu kişilere ait cesetlerin bulunduğu olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin