Donald Trump 37 ayrı suçtan yargılanmak için bugün hakim karşısına çıkacak!

Donald Trump’ın, devlete ait gizli belgeleri sakladığına yönelik suçlamalarla ilgili bugün Miami’de hakim karşısına çıkacak. Trump'ın hakim karşısına çıkacağı Miami'de yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Google Haberlere Abone ol
Donald Trump 37 ayrı suçtan yargılanmak için bugün hakim karşısına çıkacak!

Miami Polis Şefi Manny Morales, düzenlediği basın toplantısında, söz konusu dava nedeniyle yapılacak gösterilere karşı tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Morales, "Bu olayı son derece ciddiye alıyoruz. Miami’de böyle şeyler olmasa da olayların kötüye gitme potansiyeli olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

50 bine kişiye kadar protestocu ile başa çıkmak için yeterli kaynakları olduğuna işaret eden Morales, yarın şehirde herhangi bir güvenlik sorunu beklemediklerini sözlerine ekledi.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez de yarınki dava için alınan güvenlik tedbirleri konusunda şehir polisine güvendiğini belirterek, "Polisimizin doğru eylem planına ve sahip olduğu kaynaklara güvenim tam, yarın olacaklara hazırız." dedi.

37 SUÇ

Öte yandan New Jersey’den pazartesi sabahı özel uçağı ile Florida'ya hareket eden Trump, yerel saatle 15.00 civarında Miami Havaalanına ulaştı.

Trump’ın geceyi, dün geceyi, çıkacağı mahkemeye yakın yerde bulunan Trump National Doral malikanesinde geçireceği kaydedildi.

Eski Başkan, hakkında hazırlanan ve 37 ayrı suçlamayı içeren iddianame için yarın Miami’deki Wilkie D. Fergusson Jr. Mahkemesinde yerel saatle 15.00 civarında hakim karşısına çıkacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin