Dolu Kadehi Ters Tut 16 Ocak'ta ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Yerli alternatif sahnenin önde gelen ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut, ilk Bostancı Gösteri Merkezi konseri için gün sayıyor. Moon Stage ve Orfe Yapım organizasyonuyla 16 Ocak Pazar günü gerçekleşecek konserde ekip, "Gitme", "Madem", "Yapma N'olursun", "Aldattım", "Neyin Nesi" gibi her biri hit olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Dolu Kadehi Ters Tut 16 Ocak'ta ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Yerli alternatif sahnenin önde gelen ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut, ilk Bostancı Gösteri Merkezi konseri için gün sayıyor.

Dolu Kadehi Ters Tut 16 Ocak'ta ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde

Moon Stage ve Orfe Yapım organizasyonuyla 16 Ocak Pazar günü gerçekleşecek konserde ekip, "Gitme", "Madem", "Yapma N'olursun", "Aldattım", "Neyin Nesi" gibi her biri hit olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

Dolu Kadehi Ters Tut 16 Ocak'ta ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde - Resim : 2

Son albümleri DKTT'yi geçtiğimiz mart ayında dinleyicileriyle buluşturan ekip, 2021'in son günlerinde  R&B müziğin önde gelen temsilcilerinden Seda Erciyes ile yayınladıkları "Yüksek" teklisini yayınladı.

2014 yılında  Uğurhan Özay ve prodüktör, gitarist-geri vokal Mürsel Oğulcan Ava tarafından Dolu Kadehi Ters Tut, yerli sahnenin en üretken topluluklarından biri olma ünvanını kimselere kaptırmadı ve her geçen gün büyüyen sıkı bir hayran kitlesi edindi. 

Dolu Kadehi Ters Tut 16 Ocak'ta ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde - Resim : 4

Birçok sürprizin de yer alacağı konser, Bostancı Gösteri Merkezi'nin muhteşem atmosferinde unutulmaz bir müzik şölenine dönüşecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin