Doların 10 TL olacağını bilmişti, şimdi de 37 lira olacak dedi. Muharrem İnce'den bomba dolar tahmini geldi

Muharrem İnce dolar ile ilgili açıklamayı tv100'de patlattı. Uzun zamandır 18-19 lira seviyesinde olan için korkutucu rakamı canlı yayında açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, doların 37 lira olacağını açıkladı ve bunun için de tarih verdi. İnce, daha önce doların 10 TL olacağını söylemiş ve dolar bu rakama ulaşmıştı. İşte İnce'nin açıklamaları...

Google Haberlere Abone ol
Doların 10 TL olacağını bilmişti, şimdi de 37 lira olacak dedi. Muharrem İnce'den bomba dolar tahmini geldi

Türk televizyon tarihinin usta isimlerinden Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek, cumartesi akşamı tv100'de yayınlanan 'Haftanın Panoraması' programında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi konuk olarak ağırladı.

Programda Muharrem İnce'den flaş açıklamalar geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı terk etmesi ve partideki yöneticilerin 'kazanacak aday' vurgulu açıklamaları programda masaya yatırıldı. 

Muharrem İnce aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa ile ilgili sözleriyle ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu ve daha önce söylediği "Altılı Masa 3 Mart'ta dağılır" sözünün perde arkasını anlattı.

Muharrem İnce aynı zamanda ekonomik durumu değerlendirdi ve dolarla ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu ve doların 37 liraya çıkacağını söyleyip bununla ilgili de tarih verdi.

 

İşte Muharrem İnce'nin tv100'de yaptığı açıklamalar...

20 yıllık bir iktidar var bu iktidarın 20 yıllı hedeflerine bir bakalım. Milli gelir 2 trilyon dolar demiş yarısı bile yok. Kişi başı 25 bin dolar demişler şu anda yarısı bile yok. İhracat 500 milyar dolar şu anda yarısı var. Borsa'daki şirket sayısı 1000 olarak hedeflenmiş şu anda yarısı.
Dünyada ilk 10 ülke arasına gireceğiz demişler şu anda 23’üncü sırada.

Enflasyon ve faiz tek haneli olacak demişler uçtuk. Dünya ticaretinde yüzde 1,5'luk pay demişiz olmamış. Tarımda milli gelir 150 milyar dolar demişiz 53 milyar olmuş. Yani hiç birisi olmamış. Çok beceriksiz bir iktidar ile karşı karşıyayız. 20 yılda verdiği hiçbir sözü tutamamış.
Bunun karşılığında millete umut olacak bir Altılı Masa kurdular. Adı Millet İttifakı, millet var mı vallahi yok. Misal biz cumhurbaşkanı adayımızı ayın 12'sinde belirleyeceğiz. Nasıl belirleyeceğiz, üyelerimizin hepsinin önüne sandık koyacağız. Önseçim ile…

Bunu yapıyorlar mı? Yapmıyorlar. Dertleri Türkiye'yi yönetmek değil... Ben dağılacaklar dedim, dağıldılar. Şunu söylemek istiyorum.

Dolar 10 lira olacak dediğim zaman bana gülüyorlardı. O da oldu. Şimdi dolar 35 lira olacak diyorum bu kafayla gidilirse. Dolar 4.60 lira idi ben 10 lira olacak dedim oldu. Şimdi de 35-37 lira olacak yılbaşında. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Ama bunları söylemek zorundayım. Su krizi kapıda, bu memleket kuraklık yaşayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin