Doları Olanları Uyardı: Sakın Bunu Yapmayın. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Ekim, Kasım ve Aralık Ayları İçin Uyarıda Bulundu

Yüksek dolar kuru tahminleriyle bilinen ve bazen hem hükümetin hem de bazı ekonomistlerin büyük tepkisini çeken ekonomist Selçuk Geçer, dolar sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı ve uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Doları Olanları Uyardı: Sakın Bunu Yapmayın. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Ekim, Kasım ve Aralık Ayları İçin Uyarıda Bulundu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımı yapanlara uyarılarda bulundu.

Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, önümüzdeki 3 aya dikkat çekti.

Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" dedi.

 

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" açıklamasında bulundu.

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek zarar etmemeleri için "Dolarınızı satmayın" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin