Dolar ve Euro yeni güne yatay başladı

Yeni haftaya düşüşle başlayan Dolar ve Euro kuru sakin seyrini sürdürüyor. Euro/TL 10 liranın altında işlem görmeye devam ederken Dolar/TL ise 8.50'nin altında piyasada alıcı buluyor.

Google Haberlere Abone ol
Dolar ve Euro yeni güne yatay başladı

Dolar ve Euro'da düşüş sürüyor...

İki ay önce 10:57 seviyelerini gören Euro/TL haftaya 10 liranın altında başlamıştı.  Euro/TL yeni günde de 10 Liranın altında işlem görüyor. Daha önce 8.67 seviyelerini test eden Dolar/TL ise 8.50'nin altında işlem görüyor.

Dolar/TL şu saatlerde 8.44'ün altında işlem görürken Euro/TL 9.90'dan piyasada alıcı buluyor.

Geçtiğimiz hafta boyunca dolar, TL karşısında yaklaşık yüzde 1,48 değer kaybetti. Bu değer kaybının yaklaşık yüzde 0,74'ü, piyasaların kapanacağı cuma gününde gerçekleşti. Euroda dolarda olduğu gibi değer kaybı yaşandı. Geçtiğimiz haftaya 10,14 seviyesinden başlayan euro hafta boyu yaklaşık yüzde 1,13 düştü.

Dolar ve euro fiyatları Türk yatırımcıların araştırdığı ilk konular arasında yer alıyor. Kripto para, yabancı hisse senedi veya altın alırken ilk önce dolar fiyatı kontrol ediliyor. Geçtiğimiz haftaya 8,61 seviyesinden başlayan dolarda hafta boyu yaklaşık yüzde 1,44 düşüş görüldü. Değer kaybı euroda da görüldü. İşte 16 Ağustos dolar ve euro fiyatları...

 

Etiketler dolar euro yeni gün
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin