Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı?

Birleşme sonrası ilk dokunulmazlık oyununu kazananı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da, birleşme partisi sonrası oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı.Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının yaptığı ada konseyinde adı en çok yazılan Berna elemeye kaldı. Ayrıca adaların birleşmesi sonrası değişen kurallar da açıklandı.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı?



Survivor'ın son bölümünde birleşme partisi sonrası ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımından Ogeday ile Anıl'ın sakatlıkları nedeniyle oynayamadıkları ve finale kalan yarışmayı ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının yaptığı ada konseyi sonrası adı en çok yazılan Berna ilk eleme adayı oldu. Survivor'da bu hafta eleme olmayacak. Bu akşam oynanacak 12. haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası bir isim daha eleme adayı olacak.



Bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday bu hafta isim söyleyemeyecek. Ancak ismi de yazılamayacak. Diğer eleme adayı isimler ise 13. hafta ada konseyinde belirlenecek ve eleme konseyine geçilecek.



Acun Ilıcalı, birleşme partisi sonrası gönüllüler ve ünlüler takımının aynı adada yaşamaya başlamasıyla yeni kuralları da açıkladı. Ilıcalı, artık Survivor'da aynı takım üst üste iki kez dokunulmazlık oyunu kaybederse iki eleme adayı çıkağını ve toplam yarışmacı sayısı 12'ye düşünce yeni bir sürpriz açıklayacağını söyledi.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor'da elemeye kim kaldı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin