Doktora öğrencisinin korkunç intiharı

İngiltere'de aksanı ve havalı olmadığı için alay edilen doktora öğrencisi intihar etti. Türkiye'de Sibel Ünli'nin şoke eden intiharı herkesi derinden sarsmıştı. Bu kez 26 yaşındaki doktora öğrencisi meslektaşları tarafından alay edilince hayatına son verdi.

Google Haberlere Abone ol
Doktora öğrencisinin korkunç intiharı

Sibel Ünli, sosyal medyada 'yemek kartımda 1 lira kalmış' şeklinde bir not paylaştıktan sonra yaşamına son vermiş, Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu. Sibel'in ailesi ise intiharın çevresinden kaynaklandığını öne sürerek, "Dış görünüşüyle ilgili olarak çok fazla eleştirildi. Bu yüzden bunalıma girmişti" açıklaması yapmıştı.

"Yeterince havalı değil" diye dalga geçtiler

İngiltere'de yaşanan olay da akıllara Sibel Ünli'nin intiharını getirdi. 26 yaşındaki doktora öğrencisi Jessica Small, arkadaşları ve meslektaşları tarafından zorbalığa maruz kaldı. Genç kadın, aksanı nedeniyle alay konusu edildi. Öte yandan içine kapanık bir kadın olan Jessica, 'havalı olmadığı' için sürekli olarak sert sözler ve dalga geçen insanlara maruz kaldı.

Hayatını cehenneme çevirdiler

Jessica'nın cansız bedeni 11 Ekim'de polis tarafından bulundu. Meslektaşları bir kaç gün işe gelmeyen genç kadının sağlık durumundan endişe edince durumu polise bildirdiler. Çilingir yardımıyla eve giren polis, genç kadını kendisini asmış halde buldu.

Jessica Small
Jessica Small

Emniyet güçlerinin yaptığı soruşturma sonucunda Jessica'nın sürekli olarak alay konusu edildiği ve arkadaşları tarafından zalimce eleştirildiği ortaya çıktı. Bir süredir antideprasan kullanan genç kadının, panik atak nöbetleri geçirdiği ve doktor yardımı aldığı ifade edildi.

"Hayatımı cehenneme çevirdiler"

Jessica'nın annesi Lesley Small, kızının ölümünün ardından açılan soruşturma kapsamında verdiği ifadede, diğer öğrencilerin hayatını cehenneme çevirmesinin ardından panik ataklar geçirdiğini söylediğini belirtti.

İsmini açıklamayan arkadaşları ise Jessica'nın çok düşük bir özgüvene sahip olduğunu, çarpıntı ve panik atak geçirdiklerini doğruladı.

Genç kadının ölümünün intihar olduğu kesinleşirken, savcılık herhangi bir kimseye suçlamada bulunmadı.

Etiketler intihar İngiltere
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin