'Doksanlar' mahallesinde boykot!

atv'nin yeni dizisinin 2. bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
'Doksanlar' mahallesinde boykot!

Başrollerinde Arif Erkin, Ümit Erdim, Açelya Akkoyun, Renan Bilek, Esra Dermancıoğlu, Deniz Oral, Beste Bereket, Pelin Öztekin, Gamze Gözalan gibi oyuncuların yer aldığı, yapımcı ve senarist Birol Güven imzalı 'Doksanlar' dizisi ikinci bölümüyle ekrana gelecek.



Dizinin bu bölümünde, 1990 yılının et boykotu mahalleye damgasını vurur. Et fiyatlarının pahalılığından şikayetçi olan insanlar, fiyatlar düşene kadar et yememeye karar verirken, mangal yapan Nuri ve gizli gizli et yemeye çalışanlar komik görüntülere sahne olur.



Tuğba, Mustafa’nın annesi Şükran’ın beğendiği nişan elbisesini değiştirmek ister, ancak Mustafa’nın annesini ikna edememesi üzerine çiftimiz ayrılır. Sözlüsü ve annesi arasında kalan Mustafa’nın acilen her iki tarafı da yumuşatacak bir şeyler yapması gerekmektedir.    



Öte yandan yıllar önce çeyizci Süheyla’yı kızı Aysel’le birlikte terk eden zengin iş adamı Orhan mahalleye taşınmaya karar verir. Süheyla Orhan’ı, kızı Aysel’den uzak tutmaya çalışırken, mahalleli için bu zengin adam merak konusudur.

 

'Doksanlar' dizisi 2. bölümüyle 3 Temmuz Çarşamba günü 19.50'de atv'de ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin