'Doksanlar' dizisinde düğün telaşı yaşanıyor. İşte oyunculardan yeni bölüm tüyoları

"Doksanlar" dizisi oyuncuları yeni bölüme dair ipucuları verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Doksanlar' dizisinde düğün telaşı yaşanıyor. İşte oyunculardan yeni bölüm tüyoları

Renan Bilek, Deniz Oral, Arif Erkin, Esra Dermancıoğlu, Derya Şensoy gibi isimlerin yer aldığı atv'nin "Doksanlar" dizisinin Çarşamba akşamı yayınlacak olan 16. bölümünde mahalleli bilgisayar ile tanışacak. Öte yandan Tuğba ve Mustafa düğün hazırlıklarına başlayınca kına gecesi düzenlenir



Dizinin 16. bölüm özeti şu şekilde



Nuri ve Şükran’ın düğünden sonra Altınoluk’a yerleşeceğini zanneden Melahat Hanım, Tuğba’yı da ikna edip en kısa zamanda düğün yapmak ister! Düğün işinin aceleye gelmesini istemeyen Nuri ve Şükran’ı ikna etmek ise her zamanki gibi Mustafa’ya düşer!



Bin bir yalan Mustafa, düğün hazırlıklarını hızlandırmak için öyle bir yalan söyler ki, bu sefer işin içinden çıkması oldukça zordur. Öte yandan kına gecesi için hazırlıklar başlar ve mahallede dillere destan bir kına gecesi tertiplenir.

Nuri’nin yazıhaneye aldığı bilgisayar mahallenin en önemli olayı haline gelirken, ilk defa bilgisayarla tanışan doksanlar mahallesi komik görüntülere sahne olur.



Çekimleri Darıca'da bir platoda yapılan dizinin oyuncuları da yeni bölüme dair bazı ipucuları verdi set hallerini anlattı.



İşte o video






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin