Doğumhanede dehşet anları: Yanlışlıkla bebeğin kafasını kopardı! Sağlık çalışanının akıl almaz hatası bebeği canından etti

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde son günlerin belki de en vahim gelişmesi yaşandı. Söz konusu olayın detayları kan dondururken dünya basınında gündem oldu. Yapılan hata bir bebeğin trajik şekilde hayatını kaybetmesine neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doğumhanede dehşet anları: Yanlışlıkla bebeğin kafasını kopardı! Sağlık çalışanının akıl almaz hatası bebeği canından etti

Brezilya'nın Minas Gerais eyaletinde son günlerin belki de en vahim gelişmesi yaşandı. Söz konusu olayın detayları kan dondururken dünya basınında gündem oldu.

Ranielly Coelho Santos kadın doğum yapmak için bölgede bulunan bir hastaneye gitti. Rutin kontrollerin ardından doğuma alınan kadın dakikalar sonra dehşeti yaşadı. Doğum sırasında, kimliği belirsiz kadın sağlık çalışanının doğumu yakından izlemek için kızın babasını çağırdığı bildirildi.

BEBEĞİN KAFASINI KOPARDI

Babanın her şeye tanık olduğu doğumda, sağlık çalışanı yanlışlıkla bebeğin kafasını kopardı. Bebeği annenin vücudundan daha hızlı çıkarmak için böyle bir şey yaptığını öne süren çalışan hakkında aile şikayetçi oldu.

Acılı baba bebeğinin ilk anlarda hayatta olduğunu gözlerini ve yüz kaslarını oynattığını ancak daha sonra hayatını trajik şekilde kaybettiğini belirtti.

Polis tarafından yapılan açıklamada olayın soruşturmasının devam ettiği belirtilirken hastanenin bebeğin cenazesinin tüm masraflarını karşılayacağı aktarıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin