Doğum gününde Barbie istemişti. Yanlışlıkla striptizci geldi

Sosyal medyada çocukluğunda yaşadığı bir olayı anlatan Julia isimli kadın hikayesiyle herkesi güldürdü. Annesi ona doğum gününde Barbie temalı bir sürpriz yapmak isterken işler karıştı.

Google Haberlere Abone ol
Doğum gününde Barbie istemişti. Yanlışlıkla striptizci geldi

TikTok'ta paylaşım yapan Julia isimli bir kadın hayatı boyunca ikonik sarışın oyuncak bebeğe hayran olduğunu söyledi. Barbie hayranlığının özellikle çocukluk dönemlerinde üst düzeye çıktığını belirten Julia, annesinin 5. yaş doğum gününde kendisine sürpriz olarak Barbie kostümlü bir kişiyi getirmek istediğini belirtti. Ancak annesi yanlışlıkla etkinlik için yetişkin bir şovmen tuttuğunu anlayınca her şey bir anda değişti.

Sosyal medyada 190 bini aşkın izlenmeye ulaşan gönderisine Julia, “Ailem yanlışlıkla 5. doğum günü partim için bir striptizci tuttu. Herkes çok eğlendi.” notunu ekledi.

TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü doğum günü partisinde annenin yaptığı hayatı eğlenceli bulduğunu söyleyerek adeta yorum bölümüne akın etti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Bu benim nişanımda başıma geldi. Gerçekten inanılmazdı” dedi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Muhtemelen şimdiye kadarki en iyi çocuk doğum günü partisi” yorumunu yaptı.

Etiketler barbie striptizci
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin