Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı: Sert bir dille konuştuğum için çok üzgünüm

Deprem bölgesinden dönen Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, yaşadıklarını YouTube kanalında anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı: Sert bir dille konuştuğum için çok üzgünüm

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço da birçok ünlü gibi deprem bölgesine gitti.

Yardım çalışmalarına katılan ve sosyal medyadan sık sık çağrıda bulunan Doğukan Manço,  İstanbul’a döndü ve yaşadıklarını YouTube kanalında anlattı.

'AHLAKSIZLIK GÖRDÜM'

Manço, “12 gün boyunca gönüllü olarak sahada göreve gittim. Orada tam anlamıyla ahlaksızlık gördüm. Orada ahlaksızlıkla yapılan binaları gördüm. Bu binalara fay hattına rağmen izin veren kuruluşları gördüm. Orada binaların altındaki dükkanların kolonlarını kesmiş oldukları için yıkıldıklarını gördüm. Birebir şahitlik etmedim ama sosyal medyada önü kesilen yardım TIR’larını gördüm. Gönderilen yardımları stoklayan ahlaksızları gördüm. İşini beceremeyen, mahallesine sahip çıkamayan, ürün stoklayan muhtarları gördüm. Ağlıyorsunuz ya ‘sizi ağlarken çekelim’ diyen basın mensuplarını gördüm. Tabii ki bu söylediklerimi işini doğru yapan insanları tenzih ederek söylüyorum. Ama maalesef çok büyük üzgünlükle bunları gördüm. Sahada canla başla çalışan emir kulu Afad görevlilerini gördüm ama ne yazık ki iyi yönetemeyen Afad yönetimini de gördüm. Ve son olarak depremi fırsat bilen ev fiyatlarını artıranları gördüm. Manipüle edilen sayıları gördüm. İnsanoğlunun gitgide aklını kaybetmeye başladığını gördüm. Bu kadar sert bir dille konuştuğum için çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

'KİMSE GÖÇMEZ BU DÜNYADAN MAL İLE'

Doğukan Manço, geçen günlerde de bir enkazın üzerinde babası Barış Manço’nun ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ şarkısına ait ‘Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile’ sözlerinin bulunduğu duvar yazısını paylaşmıştı.

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı: Sert bir dille konuştuğum için çok üzgünüm - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin