Doğu Demirkol stand up gösterilerine başlıyor!

Ünlü komedyen, yeni sezon gösterilerine başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Doğu Demirkol stand up gösterilerine başlıyor!

Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya filmlerindeki başarılı performansı ve Güldür Güldür Show’daki stand up gösterisiyle ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol yeni sezon gösterilerine başlıyor.



Geçen yıl BKM Mutfak organizasyonuyla Türkiye’nin bir çok ilinde oynadığı kapalı gişe stand up gösterileriyle binlerce kişinin beğenisini kazanan Doğu Demirkol, yeni sezonun gala gösterlerileri ile 6 Ekim Cumartesi Zorlu PSM, ardından 13 Ekim Cumartesi günü BKM Tiyatro’da sahne alacak.



Doğu Demirkol stand up gösterilerine başlıyor!



Abiler Detected ve çeşitli fenomen videonun kahramanı komedyen stand up gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan esinlenen Doğu Demirkol, iddialı ve mütevazı duruşu ile izleyicisinin karşısında olacak.



Doğu Demirkol, bu yıl Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes’da yarıştığı ve Türkiye’nin Oscar adayı 'Ahlat Ağacı' filminin başrol oyuncusu olarak yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Komedyen, 'Ölümlü Dünya' filmindeki performasıyla da bu yıl 18. si gerçekleştirilecek Frankfurt Türk Film Festivalinde 'En İyi Erkek Oyuncu' adayı gösterildi.



Doğu Demirkol stand up gösterilerine başlıyor! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin