'Doğru kararı vermem için 50 sene gerekiyormuş'

Hakan Aysev, 2. Sayfa programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Doğru kararı vermem için 50 sene gerekiyormuş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına sanatçı Hakan Aysev konuk oldu. 6 kez nikah masasına oturan Hakan Aysev, merak edilenlerini anlattı.



İşte, ünlü sanatçının açıklamalarından satırbaşları:



Evliliğim çok ama çok iyi gidiyor. Galiba doğru kararı vermem için 50 sene gerekiyormuş bana. Çok doğru bir insanla, doğru bir karar aldık.



Evliliğimiz hızlı olmadı. Oturduk düşündük, her şeyi ortaya koyduk. Sağlıklı bir karar aldığımızı düşünüyorum. Bu dönemde evlilik masasına oturmak zor. Ben saf yürekli bir adamım, güzel şeylere inanmak istiyorum. Kendim gibi düşünen, hisseden insanlarla beraber olmak istedim.



Arada yanılıyor insanlar ama ben ilişkilerimi resmi yaşadım. Bugün onla, ertesi gün başka biriyle olaylarına girmedim. 'Benim namusum' gözüyle baktım. Sayı biraz fazla olabilir ama insan doğruyu deneyerek buluyor.



Bu konu benim biraz geç öğreneceğim, sınavlar vereceğim bir konuydu. Şu an çok çok iyi gidiyor. Evlilik ciddi bir şey…



Benim hayatım mesleki açıdan hep çok yoğun geçti. Dünyada kariyer yaptım, sizlerin de sayesinde operayı daha fazla duyurdum.



Meslekte bu kadar başarı üst üste gelince bir yerde de tökezlemek gerekiyor, sonuçta hayatta her şeyi başaramaz insan.



Ben anne babası ayrı bir çocuk olarak hep aile özlemiyle büyüdüm. Beraber sofraya oturulsun, beraber yemek yenilsin, her şeyi beraber yapacağın bir ailen olsun. Şu an çok şükür aşk var, sevgi var en önemlisi de saygı var.



Bugün sabah benden önce kalkıp yiyeceğim şeyleri hazırlayan, yardımcılarımız olmasına rağmen bana ilgi gösteren bir eşim var. Benim isteğim buydu. Sevgi, saygı…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin