Doğan Şentürk kimdir. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk kaç yaşında. Doğan Şentürk nereli? İşte Doğan Şentürk'ün kariyeri

Doğan Şentürk hakkında detaylar sorgulanıyor. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk gazeteci, yazar ve yöneticidir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde aldı. İşte Doğan Şentürk hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Şentürk kimdir. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk kaç yaşında. Doğan Şentürk nereli? İşte Doğan Şentürk'ün kariyeri

Doğan Şentürk'ün hayatı araştırılıyor. İlkokulu Ardahan'da okuyan Doğan Şentürk liseyi İstanbul Atatürk Erkek Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Balkanlar Ortadoğu ve Asya Gelişmeleri kürsüsünde Yüksek Lisans yaptı.

Gazeteciğine 1987 yılında Sabah Gazetesinde başladı. Sonrasında Türkiye’nin ilk özel Televizyonu Star ,Kanal D, TGRT de Muhabir, Editör ve Yönetici olarak görev yaptı.

İşte Doğan Şentürk hakkında detaylar.

DOĞAN ŞENTÜRK KİMDİR?

23 Nisan 1968 Ardahan doğumlu Doğan Şentürk 55 yaşındadır. 

Doğan Şentürk gazetecilik mesleğinde 30 yılını doldurmasının ardından son 11 senedir Fox Televizyonu’nun Haber ve Spor dan sorumlu, Genel Yayın Yönetmeni ve FOX Network Group’da kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. 

Aydan Varol Şentürk ile evlidir. Ege, Deniz ve Cemre adında 3 çocuğu bulunuyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Basın Konseyi Yüksek Kurulu, TSYD üyesi olan Şentürk, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre delegesi ve 1907 Derneği üyesidir.

2004 yılında “Ortadoğu’da Arap Birliği Rüyası” adlı yayınlanmış bir kitabı bulunuyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin