Doğan Medya'ya yüklenmeye devam ediyorlar: 'Sizin manşetlerinize...'

Bakan Kılıç, Doğan Medya grubuna eleştirilerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Medya'ya yüklenmeye devam ediyorlar: 'Sizin manşetlerinize...'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) iş adamlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.



Konuşmasında Mursi'nin idam kararından sonra attığı başlıkla hükümetin hedefinde olan Doğan Medya grubuna da yüklenen Bakan Kılıç şunları söyledi:



Şunu da açıkça dile getiriyorum, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza veya AK Parti’ye köşe yazılarında tehdit ederek, bir takım imalarda bulunarak, edep sınırlarını aşarak hiçbir şey elde edemezsiniz.



Çünkü milletimiz sizin ne yapmaya çalıştığınızı çok iyi biliyorlar. Bizim de ne yapmaya çalıştığımızı çok iyi biliyorlar. Meclis’te başörtüsüyle ilgili karar çıktığında yine aynı medya grubu ‘411 el kaosa kalktı’ diye manşet attı.



Şu anda Türkiye Cumhuriyeti’nde üniversitede ya da devletin herhangi bir kademesinde başörtüsü engeli yok. Türkiye’de herhangi bir kaos mu çıktı, Türkiye’de herhangi bir değişiklik mi oldu, siz işlerinizde güçlerinizde bir huzursuzluk mu hissettiniz? Hayır, öyle bir şey yok. Demek ki yanlışmış. Cumhurbaşkanımıza ‘muhtar bile olamazsın’ dediler. Muhtar derken aslında orada bile muhtarlarımıza bile ne gözle baktıklarını ortaya koydular. Muhtarlar demokrasinin seçilmiş kişinin kökü. Demokrasinin en temel noktası. Muhtar vatandaşla en yakın temasta olan kişidir.Ne oldu o manşeti atanlar? Şimdi o manşeti atanların Cumhurbaşkanı; o manşeti attıkları kişi. Kusura bakmayın sizin manşetlerinize de, tehditlerinize de bu milletin karnı tok. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin