Doğan Grubu yeni yayın ilkelerini açıkladı

Doğan Grubu, bugün Aydın Doğan'ın açılış konuşmasını yaptığı bir toplantıda güncellenen yeni yayın ilkelerini açıkladı. İlkeler daha sonra Doğan Grubu yazar ve yöneticilerinin katıldığı bir panelde tartışıldı.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Grubu yeni yayın ilkelerini açıkladı

Hürriyet Dünyası'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Doğan Holding O­nursal Başkanı Aydın Doğan, 1990'lı yıllarda gazetenin yayın politikasını belirleyen Doğan Medya Grubu Yayın Konseyi'ne teşekkür etti.



"13 yıl önce yayın ilkelerimizi ilk kez yayınlamıştık. O zaman sosyal medya yoktu, ilkeleri yenilememiz gerekli" diyen Doğan şöyle konuştu:



"Bu ilkelerin tamamı yine gazeteciler tarafından hazırlandı. Biz de hissedarlar olarak destekledik. Yayın ilkelerimiz zamana uygun şekilde yenilense bile, bizim için değişmeyecek tek ilke doğru haberciliktir. İlkelerimiz var, ilkelerimize uymayacak kimseler, basın hürriyeti yok diye kimi gerekçelerin arkasına sığınmasın."



Aydın Doğan'ın konuşması ardından İrfan Şahin, Mehmet Y. Yılmaz, Rıfat Ababay ve Enis Berberoğlu'nun konuşmacı olduğu bir panelde yeni yayın ilkeleri konuşuldu.



YAZILI BASIN İLKELERİ'Nİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN



GÖRSEL VE İŞİTSEL BASIN YAYIN İLKELERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin