Doğan Grubu o iddiaları mahkemeye taşıyor!

Ahter Kutadgu, dün bazı gazetelerde yer alan Doğan Grubu’na yönelik POAŞ ihalesi iddialarını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Grubu o iddiaları mahkemeye taşıyor!

Doğan Holding Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu, dün bazı gazetelerde yer alan Doğan Grubu’na yönelik POAŞ ihalesi iddialarını değerlendirdi. Kutadgu, “Bir sendikacının böylesine sorumsuz ve tutarsız beyanlarına yer veren medya açısından, yeni bir kara leke daha ortaya çıkmıştır” diye konuştu.



Petrol-İş Başkanı Ali Ufuk Yaşar’ın şahsi siyasi emelleri için Türkiye’nin en köklü ve saygın işçi sendikalarından birinin başkanlık makamını kullandığını belirten Ahter Kutadgu, “Bizim üzerimizden itibar cellatlığı yapmasın. Kendisine, bu tutarsız ve gerçek dışı iftiraları nedeniyle dava açıyoruz” dedi.



İşte, Kutadgu'nun açıklamaları:



Bugün bazı gazetelerde yer alan Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar’ın POAŞ ihalesi ile ilgili sözlerine ne diyorsunuz? 



Önce bu sözlere yer veren malum medyaya iki çift sözüm var. Ülke gündeminin sonderece hayati ve aklı- selim sahibi herkesin vicdanını acıtan konularla dolu olduğu bugünlerde, Doğan Grubu’nu asılsız iftiralarla hedef alma alışkanlığından vazgeçsinler. Tabii kendi iradeleriyle vazgeçebilirler mi, ilkeli ve bağımsız gazetecilik yapabilirler mi? Ciddi kuşkularımız var. Dilerim bir gün o noktaya gelirler. Şunu da eklemem lazım: Türkiye’nin en şeffaf özelleştirme ihalesi olan POAŞ özelleştirmesi ile ilgili yapılan tüm incelemelerin sonucunda hukuka ve kamu menfaatlerine aykırı hiçbir işlemin söz konusu olmadığı defalarca ortaya çıktı. Ülkemizin büyük ve etkili gazeteleri olduklarını iddia eden malum medyaya mensup bu gazeteler bu gerçeklerden nasıl haberdar olmaz? 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin