Doğan Burda Dergi'den coronavirüs kararları

Capital, Ekonomist, Maison Française, Evim ve daha birçok önemli dergiyi bünyesinde bulunduran Doğan Burda Dergi Grubu, coronavirüse karşı birtakım tedbirler aldı.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Burda Dergi'den coronavirüs kararları

Atlas, Capital, Ekonomist, Evim, Level, Yacht gibi daha birçok dergiyi bünyesinde bulunduran Doğan Burda Dergi, Çin'de tüm dünyaya yayılan ölümcül coronavirse karşı bir dizi önlem aldı. Evden çalışma modelini uyguladıklarını duyuran Doğan Burda Dergi Grubu ayrıca 'hepimiz aynı gemideyiz' mesajı verdi.

Doğan Burda Dergi'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tespit edilen Covid-19 salgını kapsamında resmî makamların ve şirketlerimizin aldığı önlemler doğrultusunda özel ve iş hayatımızı yönlendirmekteyiz.

Türkiye’nin en büyük dergi ve içerik şirketi olarak biz de hafta başından itibaren evden çalışma sistemine geçerek 40‘ı aşkın yıldır yayınladığımız Doğan Burda dergilerinin yeni sayılarını baskıya yolladık; beğeniyle okuduğunuzu ve markalarınızı hedef kitleleriyle buluşturduğunu umduğumuz içerikleri tüm olağanüstü koşullara rağmen sizlere sunmaya devam etmeye çalışacağız. 360 derece yayıncılık felsefesiyle geliştirdiğimiz içerikleri, son bir haftadır gündemi işgal eden haberlerle de güncelleyerek basılı dergi, e-dergi, dijital ve sosyal medya platformlarında erişiminize sunuyoruz.

Yıllardır iş birliği içinde olduğumuz değerli markalarınızın ve bazı AVM’lerin bu süreçte tedbir olarak uygulamaya koyduğu geçici süreyle mağaza kapama ve online satışa ağırlık verme kararlarında da sizlerle beraber hareket etmek, sizlere destek olmak arzusundayız. Dergi markalarımızın güçlü dijital ve sosyal medya hesapları aracılığıyla tüketiciye ulaşmanız konusunda yanınızda olacağız. Maison Française dergimiz @maisonfrancaiseturkey Instagram hesabından bu desteği bugün itibarıyla iş ortaklarına açmıştır. Bu çalışmayı sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda diğer tüm dergilerimizle sosyal medya ve dijital kanallarımıza taşımayı arzu ediyoruz.

Değerli online ekibimiz de tüm güçlerini seferber edip okurlar için doğru içerikleri gündeme taşımaya çalışıyor. Tüketicinin bilinçlendirilmesine yönelik önerilerinizi, marka ve ürün grubu bazında kampanyalarınızı, e-alışverişe yönelik duyurularınızı ve online platformlarınızla ilgili haberlerinizi dijital@doganburda.com adresi ile paylaşırsanız, bunları yaygınlaştırmak için bedelsiz destek vermeye hazırız.

Hepimizin aynı gemide olduğumuzun bilinciyle işbirliğimizi artırmaya, tüm sektörler için sıkıntılı olan bu dönemde bugüne kadar bize destek olan değerli markalarınıza fayda sağlamaya çalışacağız.

En yakın zamanda, sağlıklı günlerde tekrar buluşmak üzere."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin