Doğan Akın'dan T24'e yapılan eleştirilere sert yanıt: Bizden mahalle gazeteciliği beklemeyin!

T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın bugün köşesinden sitelerine yönelik eleştirilere sert yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Akın'dan T24'e yapılan eleştirilere sert yanıt: Bizden mahalle gazeteciliği beklemeyin!

Doğan Akın "T24'ü hiçbir mahalleden alkış ya da ayar almak için kurmadık" başlıklı yazısında yapılan haberler nedeniyle suçlandıklarını aktardı ve "T24 ne Taraf'laşır, ne başkalaşır" dedi.



Akın'ın yazısı şöyle:



Yeni tasarım vesilesiyle başlayan tartışmada, T24'ün “Taraf'laştığı” iddiaları da öne sürüldü. T24 için yeni bir durum değil bu. Mustafa Balbay'ın, yargılanmasına gerekçe gösterilen notları iddianame açıklanmadan önce yayımladığımızda “Taraf'laşmak”la, Erzincan Başsavcısı'yken tutuklandığında İlhan Cihaner'in yürüttüğü cemaat soruşturmasının kayıtlarını yayımladığımızda bu kez tam aksi cephelere yandaşlıkla suçlanmıştık. Yaftalanmak istendiğimiz başka örnekler de oldu.



T24 ne Taraf'laşır, ne başkalaşır. Ama vaktiyle Taraf'a eleştiriler de yöneltilmiş bu sütunda bir hatırlatma yapmak boynumuzun borcu. Her şey bir yana; bu ülkede çeyrek yüzyıl boyunca hiçbir mahalledeki hiçbir gazete ve televizyon, karakollarda, devriyelerde, dağlarda, arazide bölük bölük öldürülen gençlerin hesabını, o gençlerin güvenliklerinden sorumlu olanlara sormaya cesaret edemedi. Ta ki o Taraf gazetesi, o karakolların kurulduğu yerleri, o çocukların başında olması gereken subaylar ile onlara komuta eden generallerin ne yaptığını, askerin neden işini yapmak yerine seçilmişleri aşağılayıp memleket idaresine soyunduğunu sorgulayana kadar.



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin