Doğalgaz abonelerine İGDAŞ'tan müjde. Ödemede kolaylık kampanyası devam ediyor. Doğalgaz faturaların 4 taksitle vade farksız ödeme imkanı

Doğalgaz abonelerine müjde... İGDAŞ, geçen yılki kredi kartıyla fatura ödemelerinde vade farksız taksitli ödeme kampanyasını bu yıl da sürdürme kararı aldı. İGDAŞ'tan yapılan açıklamada bir çok banka ile işbirliği yapıldığı belirtildi ve doğalgaz faturaların 2 ya da 4 taksit halinde ödenebileceğini, aynı zamanda vade farkı uygulanmayacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Doğalgaz abonelerine İGDAŞ'tan müjde. Ödemede kolaylık kampanyası devam ediyor. Doğalgaz faturaların 4 taksitle vade farksız ödeme imkanı

İGDAŞ sitesinde kredi kartıyla vadesiz taksitli ödeme imkanıyla ilgili yapılan duyuruda şöyle denildi:

İGDAŞ, kredi kartı ile “vade farksız” taksit kampanyası başlattı

İstanbullulara 7/24 kesintisiz, güvenli gaz arzı sağlayan ve konforlu bir yaşam imkanı sunan İGDAŞ, soğuk havalarla birlikte artan ısınma giderlerine, ödeme kolaylığı sağlamak için abone faturalarına kredi kartı ile “vade farksız” taksit kampanyası başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İGDAŞ, doğal gaz fatura ödemelerinde uygulayacağı  kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyasını sürdürebilmek için Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankaları ile anlaştı.

 

Doğalgaz abonelerine İGDAŞ'tan müjde. Ödemede kolaylık kampanyası devam ediyor. Doğalgaz faturaların 4 taksitle vade farksız ödeme imkanı - Resim : 2

İGDAŞ’ın kış döneminde uyguladığı kredi kartına  “vade farksız” taksit kampanyası 1 Ekim 2021 tarihi itibarı ile başladı. 15 bankanın katıldığı kampanya 31 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek.

Katılım süreleri, şartları, taksit sayıları ve alt-üst limitleri bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya katılım bilgilerine, içerikteki tablodan ulaşılabilir.

Doğalgaz abonelerine İGDAŞ'tan müjde. Ödemede kolaylık kampanyası devam ediyor. Doğalgaz faturaların 4 taksitle vade farksız ödeme imkanı - Resim : 4

İşlemlerinizi; İGDAŞ Veznelerinden, https://igdas.istanbul web adresimizde online işlem merkezimizden ve İGDAŞ Mobil uygulamamızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin