Doğa Rutkay yazar oluyor! Oyuncu, neleri kaleme alacak?

Tiyatroyu televizyonla buluşturan Güldür Güldür programının üyesi Rutkay, yeni projelerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Doğa Rutkay yazar oluyor! Oyuncu, neleri kaleme alacak?

Sinema, dizi ve reklamların ünlü isimlerinden olan Rutkay, kendi hayatından yola çıkarak bir kitap hazırlamayı düşünüyor. Sıkı bir Galatasaray tutkunu olduğunu da her fırsatta dile getiren oyuncu, çocukluğunu, hayallerini ve yeni projelerini Kahkeşan Dergi'ye anlattı.



OYUNCU DOĞA RUTKAY YAZAR OLMAYA KARAR VERDİ



“Bugüne kadar yaptıklarımdan değil yapamadıklarımdan dolayı keşkelerim oldu” diyen oyuncu, özellikle arkeoloji bölümünü okuyamadığı için büyük bir pişmanlık yaşıyor. Yeni projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, özellikle anne-babası ayrılmış çocukların psikolojisiyle ilgili bir kitap yazmak istediğini ve bununla ilgili çalışmalara da başladığını belirtiyor. Kendi hayat hikayesinden yola çıkarak hazırlayacağı bu kitapta özellikle sağlıklı bir birey olmanın tamamen anne ve babayla ilgili olduğuna dikkat çekeceğini söylüyor.



Yakın dönemde evlilik planının olup olmadığıyla ilgili sorulan soruya, “Kısmet olursa aileme yakışan bir evlilik yapmak istiyorum.” dedi. Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri sorulan Rutkay, 6 senedir bu konulardaki tüm projelerde yer almaya çalıştığını ve bu tarz çalışmaların kendisi için çok önemli olduğunu dile getirdi.



Twitter’da paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Rutkay, fotoğraf tutkusuyla ilgili şunları ise söyledi: “Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Kimi zaman fotoğrafçı arkadaşlarım ‘Doğa senin güzel bir kadrajın var, buna çalış’ diyorlar ama ben usta bir fotoğrafçı değilim. Kendi kendime, gözümle ve gönlümle çekiyorum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin