Doğa Rutkay, hangi programla ekranlara dönüyor?

En son 'Eğlence Pazarı' programıyla izleyici karşısına çıkan oyuncu, geri dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Doğa Rutkay, hangi programla ekranlara dönüyor?

Fox’ta yayınlanmaya başlayacak yeni televizyon programı 'Güldür Güldür'ün yeni oyuncularından biri de Doğa Rutkay oldu. Doğa Rutkay, dört senedir uzak kaldığı televizyon ekranlarında eğlenceli ve aykırı karakterleri canlandıracak.



Rutkay, yeni projesi için 'Çok sevdiğim tiyatrodan kopmadan televizyon projesinde olmak benim için çok heyecan verici. Zaten daha öncesinde televizyon takip ettiğim ve beğendiğim bir projeydi, bu kadar yetenekli oyuncu kadrosu içinde olmak ve canlı canlı seyirci ile bir arada olma imkanını benim için çok önemli.' dedi.



Günlük hayatta yaşanan olaylarla farklı bir bakış açısı ile yaklaşan 'Güldür Güldür', her hafta günlük hayatın bir konusunda parmak basacak. Program, çok yakında Fox’ta başlayacak. 



Meltem Bozoflu yönetimindeki programın oyuncu kadrosu şu şekilde; Ali Sunal, Alper Kul, ve Aylin Kontente'in yanı sıra Doğa Rutkay, Sıla Çetindağ, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Ozan Akbaba, Hande Dane,  Şirincan Çakıroğlu, Pınar şenol, Doğukan Polat ve Aziz Aslan.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin