DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve Poll Production sahibi Polat Yağcı da korona oldu

Müzik sektörüne onlarca isim kazandırmış prodüktörler; DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve Poll Production'un sahibi Polat Yağcı'nın da Covid-19 virüsüne yakalandığı haberi geldi. İkilinin geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve birçok ünlünün samimi görüntülerinin sosyal medyada yer aldığı Sabah Gazetesi'nin yılbaşı partisinde hastalığa yakanlandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve Poll Production sahibi Polat Yağcı da korona oldu

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Müzik sektörüne onlarca isim kazandırmış prodüktörler; DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve Poll Production'un sahibi Polat Yağcı'nın da Covid-19 virüsüne yakalandığı haberi geldi.

Genel müdürü olduğu DMC'nin ilk transferini Tarkan ile yapan yıllar içinde Ajda Pekkan'dan Aleyna Tilki'ye birçok isimle çalışan Samsun Demir ve İbrahim Tatlıses'ten Orhan Gencebay'a birçok isimle çalışan Polat Yağcı da koronaya yakalandı.

DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve Poll Production sahibi Polat Yağcı da korona oldu

Ünlülerin akın ettiği GQ Türkiye Men of the Year 2021 ödül töreninde bulunan ikilinin; geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve birçok ünlünün samimi görüntülerinin sosyal medyada yer aldığı Sabah Gazetesi'nin yılbaşı partisinden sonra hastalığa yakalandığı konuşuluyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin