DJ ve elektronik müzik prodüktörlerinden Deeperise ile Adam’a remix geldi

Sibel Alaş’ın Türkçe pop tarihinde özel bir yere sahip unutulmaz şarkısı Adam’a 30 yıl sonra ilk yorum haziran ayında şarkı yazarı, trompet sanatçısı ve prodüktör Barış Demirel’den gelmişti. Bu kez ülkenin son yıllarda en bilinen DJ ve elektronik müzik prodüktörlerinden Deeperise ile Adam’a remix geldi, şarkıya güneşler açtı. Şarkı, 28 Temmuz’da Universal Music Türkiye etiketiyle yayında!

Google Haberlere Abone ol
DJ ve elektronik müzik prodüktörlerinden Deeperise ile Adam’a remix geldi

Son dönemin en başarılı trompet sanatçılarından, şarkıcı - şarkı yazarı ve prodüktör Barış Demirel,  Sibel Alaş'ın sesiyle tanıyıp çok sevdiğimiz Sibel Alaş - Mustafa Sandal bestesi 'Adam' şarkısını 30 yıl sonra yeniden yorumladı. 

DJ ve elektronik müzik prodüktörlerinden Deeperise ile Adam’a remix geldi

Barış Demirel, çok severek yorumladığı bu şarkının yayınlanmasından sonra, şarkıyı 30 yıl önce seslendiren hayranı olduğu Sibel Alaş ile buluştu. Barış Demirel'in yorumunu ve klibini çok beğendiğini söyleyen Sibel Alaş, duygulandığını genç müzisyenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Samimi bir ortamda geçen buluşmada Sibel Alaş, Barış Demirel için 'iyi ki varsın' diyerek sarıldı. 

DJ ve elektronik müzik prodüktörlerinden Deeperise ile Adam’a remix geldi - Resim : 2

Barış Demirel, 2011 yılında Roxy Müzik Günleri kapsamında düzenlenen yarışmada birinci olduktan sonra farklı müzik projeleriyle albümler yayınladı. Memleketteki konserleri dışında Hollanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve İsviçre gibi lokal ve uluslararası  festivallerde düzenli olarak yer alan sanatçı; İlk solo albümü Mutluluklar’ı 2021'de yayınladı. Mart 2023’te ikinci albümü “Bi’ Aralar İyiydim” Universal Music Turkey etiketiyle çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin