Dizileriyle Emmy'den 23 ödülle döndü

beIN CONNECT, televizyonun ‘Oscar’ı olarak bilinen, 72. Emmy Ödülleri’nde 23 ödül toplayarak bu yıla damga vurdu. beIN CONNECT'te yayınlanan diziler ‘Watchmen’ ve ‘Succession’ kanalı güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Dizileriyle Emmy'den 23 ödülle döndü

beIN CONNECT'te yayınlanan diziler ‘Watchmen’ veSuccession 72.Emmy Ödül Töreni’nde en çok ödül alan yapımlar arasına girdi.

beIN CONNECT’te yer alan ‘Watchmen’, En İyi Mini Dizi ödülüne layık görülürken; dizi oyuncularından Regina King, Mini Dizi/ TV Filmi - En İyi Kadın Oyuncu ve Yahya Abdul Mateen II Mini Dizi/ TV Filmi - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. Bu üç ödülün yanı sıra yapım toplamda 11 ödül ile 2020 Emmy Ödülleri’nden en çok ödülle dönen dizi oldu.

‘Watchmen’in ardından törene damga vuran bir diğer beIN CONNECT dizisi ise ‘Succession’ oldu. Toplamda 2 sezonu yayınlanan ‘Succession’, ‘En İyi Drama’ ödülünü alırken, dizinin başrol oyuncusu Jeremy Strong ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Dizi toplamda 7 ödülün de sahibi oldu.

Aynı zamanda yine beIN CONNECT’te yer alan, toplamda 3 ödülün sahibi olan ‘Euphoria’ dizisindeki rolü ile, Drama - En İyi Kadın Oyuncu ödülü’nü alan ‘Zendaya’ ve ‘I Know This Much Is True’ dizisindeki rolü ile Mini Dizi/Tv Filmi - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan ‘Mark Ruffalo’ da gecede dikkatleri üzerine çeken isimlerden oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin