Diziden sonra yönetmenleri hakkında da suç duyurusunda bulundu

Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında suç duyurusunda bulunan Konyalı turizmci Ömer Faruk Bildirici, şimdi de tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Google Haberlere Abone ol
Diziden sonra yönetmenleri hakkında da suç duyurusunda bulundu

''Tarihi değerlerle alay edildiği'' gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında suç duyurusunda bulunan Konyalı turizmci Ömer Faruk Bildirici, bu nedenle tehdit edildiğini iddiasıyla savcılığa başvurdu.



Ankara Adalet Sarayı'na gelen Bildirici, suç duyurusu dilekçesini başsavcılığa verdi.



Dilekçede, Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayından kaldırılması için suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatan Bildirici, bunun yazılı ve görsel medyada yer almasının ardından, kendisinin ve ailesinin ölüm tehdidi aldığını ileri sürdü.



En son evinin posta kutusuna tehdit içeren isimsiz bir mektubun bırakıldığını kaydeden Bildirici, mektubun, dizinin yönetmenleri Yağmur ve Durul Taylan tarafından gönderildiğini iddia etti.



Yağmur ve Durul Taylan hakkında adli soruşturma açılmasını isteyen Bildirici, kendisi ve ailesi için koruma talebinde bulundu.



Bildirici, Ankara'da TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurarak padişahların da korunması için kanun çıkarılması talebinde bulunduğunu söyledi.



Mail yoluyla onlarca tehdit aldığını ileri süren Bildirici, ''Tehditlere rağmen davamın arkasındayım'' dedi. AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin