Dizide 'eyalet' göndermesi!

Milliyet Cadde yazarı, dizide yapılan göndermeyi bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Dizide 'eyalet' göndermesi!

Sina Koloğlu, Milliyet Cadde'deki bugünkü köşesinde atv'de yayınlanan 'Neyin Eksik' isimli programda 'eyalet' göndermesi yapıldığını kaleme aldı. işte Koloğlu'nun o yazısı:



"DİZİDE ‘EYALET’ GÖNDERMESİ 



ATV’nin yaz dönemi yeni işi “Neyin Eksik”in 4. bölümü yayınlandı. Farklı bir şeyler denemek kolay bir iş değil. Hele çok izlenen bir kanalda bunu yapmak. Kanalın da “gel evladım yap bakalım” demesi. Böyle bir olay “Neyin Eksik”. Sanırım daha izleyici, “bu nasıl bir program?” sorusunun tam cevabını alamadı. Gerçekle oyun arasında. Neyin eksik Cevdet “her bölüm bir dizi çekeceğim ayağıyla ünlü oyuncuları konuk edecek, deneme çekimleriyle yılların oyuncularını eğlenceli bir sınavla ağırlayacak. Böylelikle birbirinden seçkin konukları, sıradan talkshowlar gibi değil renkli sürprizlerle konuk edecek sit-com & talkshow programı oluşacak” diye bir  tanıtım yapılmış.



İşte tam da bunu yoluna sokabilmiş değil program. İlerleyen bölümlerde oturursa keyifli bir program olabilir. En azından böyle bir adım atılmış oldu. Son programda konuk oyuncularımızdan biri Bekir Aksoy’du. Cevdet’in yeni avıydı. Araya “magazin sorularda” serpiştiriliyor. “Bir şey duydum, bir evlenme teklifi mi yaptık bu aralar?” diye soruyor Cevdet. Senaryo icabı Bekir Aksoy, Cevdet’in özel yaşamına girdiğini nerede oturduğunu vs. bu şekilde merak ettiğini ima eder. Cevdet atlar; “Ben sizi Nişantaşı valisi diye duydum yanlış mı bilmiyorum, eyalet eyalet memleket bölündü” der. Aksoy, göbek adının Vali Konağı olduğunu söyler. Yani Nişantaşı Vali Konağı Caddesi’nden yola çıkarak güncel siyasi ortama bir gönderme yapılmıştır!"



Yazının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin