Dizi setini ziyaret etti, muhabir oldu!

'Kertenkele' oyuncusu aynı kanaldaki dizinin setini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Dizi setini ziyaret etti, muhabir oldu!

atv'de yayınlanan 'Kertenkele' dizisinin başrol oyuncusu Sera Tokdemir, yine atv ekranlarında yayınlanan ve aynı yapım şirketinin dizisisi olan 'Eve Dönüş'ün setine sürpriz bir ziyarette bulundu.



Sete gerçekleştirdiği sürpriz ziyarete elinde tatlılarla gelen oyuncu çekimleri izledikten sonra, set aralarında oyuncularla sohbet edip, atv kanalında yayınlanan Dizi Tv için röportajlar yaptı.



Genç oyuncu, ekran başında heyecanla seyrettiği dizinin, canlı olarak çekimlerini de izlemek istediğini söyleyerek uzun süre setten ayrılmadı. Dizinin kötü karakterlerinden birini canlandıran Muratt Atik’le röportaja başlayan Sera Tokdemir, sorduğu sorularla yılların muhabirlerine taş çıkarttı. Sorduğu sorular karşısında Tokdemir’e 'Acar muhabir Sera' lakabını takan oyuncu arkadaşları, güzel oyuncu için, 'Bu kızın on parmağında on marifet var' dediler.



Sette oldukça keyifli zaman geçirdiğini söyleyen Sera Tokdemir; "Diziyi büyük merakla takip ediyorum. Fakat buraya merakıma dayanamayarak 5. bölümde ne olacağını görmek için geldiğimde gördüklerim karşısında diziye olan heyecanım iki kat arttı" diye konuştu. 



Tokdemir; “Dizideki oyuncuların hepsi rollerini o kadar gerçekçi oynuyorlar ki büyük bir beğeni içerisinde seyrediyorum. Dizide ki kötü karakterleri oynayanlar o kadar iyi oynuyorlar ki, bende bu dizide konuk oyuncu olarak kötü bir rolde oynamak isterdim" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin