Dizi oyuncuları seti ele geçirdi

'Kertenkele'nin oyuncuları, yönetmen ve izleyici için bir sürpriz hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Dizi oyuncuları seti ele geçirdi

atv'de yayınlanan 'Kertenkele' dizisinin oyuncuları, 24. bölümde seti ele geçirdiler ve seyirci için bir sürpriz hazırladılar.



'Kertenkele' dizisi oyuncuları, diziye yeni katılan ünlü yönetmen Murat Onbul'a hoş geldin sürprizi olarak başladıkları eğlenceli anlara, kendi sahnelerinin çekimlerini yaparak devam ettiler. Tam kadro teknik ekip olarak çekimleri yürüten oyuncular, senaryoda yer alan arkadaşlarının tüm sahnelerini kendileri çektiler. 

 

Başrol oyuncularından Timur Acar'ın kameraman, Şemsi İnkaya'nın ses teknisyeni, Cem Emüler'in set amiri, Bihter Dinçel'in makyöz sorumlusu, Umut Oğuz'un boom operatörü ve Sera Tokdemir'in ise yapılan çekimlerin yönetmenliğini yaptığı yeni bölümde, oyuncular kamera arkası yeteneklerini sergilediler.



Seyircilere sürpriz yapmak için kolları sıvayan oyuncular dizinin 25 dakikalık bölümünün çekimlerini tamamladılar.



Murat Onbul'la beraber yönetmen koltuğuna oturan oyuncu Sera Tokdemir, yönetmenliği çok sevdiğini, ilerleyen zamanlarda kendisinin de yönetmenlik yapmak istediğini belirterek, bu fırsatı tüm oyuncu arkadaşlarıyla birlikte kendilerine armağan etmiş olmalarının kendileri için, 'çok özel bir hediye' olarak gördüklerini belirtti. Angelina Jolie ve Debby Ryan gibi ünlü isimlerin hem oyunculuktaki hem de yönetmenlikteki başarılarını örnek gösteren Sera Tokdemir, Bizim Hikaye adlı sinema filmi ve Kertenkele dizisi olmak üzere, iki farklı projenin başrolünde yer alırken, birde yönetmen koltuğuna geçtiği için çok mutlu olduğunu söyledi.



"Oldukça yoğun bir tempom olmasına rağmen, en çok istediğim şeylerden birisi de, kamera arkasında olabilmekti" diyen Timur Acar, "Kısa, ama oldukça önemli bir planın kamera çekimlerini yapmış olsam da, kendi oynadığım dizide arkadaşlarımın sahnesini çekmek oldukça keyifliydi" dedi.



Dizi oyuncuları seti ele geçirdi



Dizi oyuncuları seti ele geçirdi - Resim : 2



Dizi oyuncuları seti ele geçirdi - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin