Dizi karakterleri evlilik programını bastı

Fox TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Dizi karakterleri evlilik programını bastı

Fox TV'de yayınlanan 'Ali Ayşe'yi Seviyor'un 17. bölümünde bu hafta Ayten, Bekir’i karşına alıp konuşur ve Angela’nın kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Bekir tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır. Bekir’i bu çaresizlikten eve gelen bir telefon kurtarır.

 

Ayten bir süre önce Ayşe’yi evlendirmek için su gibi isimli evlilik programını aramıştır. Ayşe programa davet edilmiştir ve Ayten kızını programa gönderip evlendirmek konusunda son derece kararlıdır. Ayşe gitmemek için dirense de Ayten’in baskısına daha fazla dayanamaz ve soluğu su gibi de alır.

 

Ayşe’nin evlilik programına katılacağını öğrenen Ali’yi bir telaş alır. Ali, Ayşe’yi başkasına kaptırmamak için bir plan hazırlar. Herkes Ayşe’nin taliplerini görmek için televizyonlarının karşına kurulur fakat su gibi ye Ayşe haricinde öyle isimler katılır ki Ayten dahil herkesin dudakları uçuklar.

 

Oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul, Sennur Nogaylar, Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su Kutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan, Cengiz Şahin, Birsen Dürülü, Kazım Şimşek, Değer Alp gibi isimlerin bulunduğu dizinin bu bölümü 26 Mayıs Pazar 21.45'te yayınlanacak. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin