"Dizi dünyasındaki yüksek ücretlerin çoğu uydurma"

Cine5 ekranlarında yayınlanan programa katılan oyuncudan samimi itiraflar.

Google Haberlere Abone ol
"Dizi dünyasındaki yüksek ücretlerin çoğu uydurma"

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu “İsmi Lazım Değil” programının konuğu “Avrupa Avrupa” dizisinde rol alan oyuncu Durul Bazan’dı. Bazan, programda ekran dünyasıyla ilgili hınzır açıklamalar yaptı.

 

Dizi dünyasındaki yüksek ücretlerin çoğu uydurma”



Esin Övet’in “dizi piyasasındaki yüksek ücretlerle” ilgili sorusu üzerine ortada dolaşan yüksek ücretlerinin çoğunun uydurma olduğunu söyleyen Durul Bazan, “Elbette öyle kazanan isimler de vardır ama çoğu uydurma rakamlar. İnsanlar kendilerini olmak istedikleri yerde gösterebilirler, ihtiyaç duyuyorlarsa söyleyebilirler atsınlar, kalede ben varım.” dedi.

 

“Kıvanç Tatlıtuğ evimizin çocuğu



Kıvanç Tatlıtuğ’un yakışıklılık ile ilgili açıklamalarına da cevap veren Bazan, “Kıvanç Tatlıtuğ ekranlarda Türkiye’nin en yakışıklı adamı, sokakta daha yakışıklısına da rastlayabilirsiniz. Ama ekranda ünlü olmuş mevcutlar içinde en yakışıklısı bu adam, başka türlü nasıl tevazu gösterebilir. Olayı kendinden uzaklaştırmak için söylenmiş bir söz. Kıvanç, belki hatırlar hatırlamaz, ilk defa benim de oynadığım “Charlie” dizisinde Doğa Rutkay’ın sevgilisi olarak bir bölüm oynamıştı, yeni Best Model seçilmişti. Şu anda geldiği noktayı takdir ediyorum, çok çalışan bir adam. Kendine yatırım yapıyor, oyunculuğu için çok çalışıyor. Oyuncu dediğin adam, evin çocuğu gibi davranılan adamdır, karşısında nasıl davranabilirsin ki sevilmeye alışmış, şımarır.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

 

“Kedi maması da köpek bisküvisi de yedim”



Ajda Pekkan ile ilgili “gençlik için köpek maması yiyor” iddiaları üzerine Esin Övet’in “siz de gençlik için köpek maması yer misiniz?” sorusuna “Yok canım,  bende bir kere kazara kedi maması yedim, bir daha da yemedim” diyerek “Bir arkadaşımın annesinin evine gittik. Üstümü değiştirip geleceğim dedi. Bende açım bir şeyler yiyeceğim deyince buzdolabına bak dedi. Ben de buzdolabına baktım hazır bir tabak var içinde ciğer filan var. Birkaç tane ağzıma attım. Arkadaşım geldi ne yapıyorsun o kedi maması dedi. Bende annesi mutfakta başarılı değil diye düşünmüştüm. Benim üç tane köpeğim vardı. Biri öldü. Ben mesela köpeğimin yediği her şeyi denerim. Onları çok heyecanlandıran dans ettiren bisküvi mamaları da denedim. Yaş olanları tadabileceğimi zannetmiyorum.  Kuruları bakıyorum niye bu kadar seviniyor diye” ilginç deneyimlerini paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin