Dizi doktoru Oya Doğan ve Ceylin Çağatay'dan bayram tatiline özel öneriler: Disney Plus transferleri neleri değiştirecek?

Oya ve Ceylin'le İzledik bayram özel bölümüyle Medyatava TV'de! Tatilde izleyebileceğiniz dizi ve film önerileri verilirken aynı zamanda Disney Plus transferlerini bu transferler sonrası ana akımın durumunun ne olacağı da masaya yatırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Dizi doktoru Oya Doğan ve Ceylin Çağatay'dan bayram tatiline özel öneriler: Disney Plus transferleri neleri değiştirecek?

Medyatava TV'de yayınlanan Oya ve Ceylin'le İzledik'in ikinci bölümünde bayram tatilinde izlenebilecek film ve dizi önerileri konuşuldu. Sektörle ilgili değerlendirmeler de yapan Dizi Doktoru Oya Doğan Disney Plus transferlerinin çok güçlü olduğunu ve diğer dijital platformlarla büyük bir rekabetin başlayacağının altını çizdi. ,

Pınar Deniz, Hande Erçel, Demet Özdemir, Eda Ece ve Can Yaman gibi çok güçlü isimleri kadrosuna dahil eden Disney Plus ilk projesi Kaçış olacak. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek'in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken; dizide Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Bayram tatilinde seyahate çıkmayacak ve izlemek için dizi film önerisi arıyorsanız bu bölüm tam size göre. İşte Oya Doğan ve Ceylin Çağatay'ın tatil için dizi ve film önerileri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin