Disney Plus gecesinde gazetecilerden Can Yaman'a protesto: İndirin kameraları

Disney Plus'ın lansmanı için Türkiye'ye gelen ünlü oyuncu Can Yaman, mekanın girişinde basın mensuplarının sorularına yanıt vermek istemeyince beklemediği bir protesto ile karşılaştı. Haberciler kamera indirerek Can Yaman'ı protesto etti.

Google Haberlere Abone ol
Disney Plus gecesinde gazetecilerden Can Yaman'a protesto: İndirin kameraları

Can Yaman'ın tavırlarına sinirlenerek kameralarını indiren basın mensubu üyeleri, oyuncunun arkasından bağırarak "İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" dedi.

Türkiye'deki yayın hayatına başlayan Disney Plus, dün akşam İstanbul'da bir lansman gerçekleştirdi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Can Yaman damga vurdu.

Magazin habercileri Can Yaman'ın tavrını protesto etti

Uzun süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, lansman için Türkiye'ye geldi. Etkinliğe girişte basın mensupları ile muhatap olmayan Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki gösterdi. Gecce'de yer alan görüntüde; basın mensupları, kendileriyle muhatap olmayan Yaman'ı protesto etti. Salona girerken Yaman'ın çekmek istemeyen gazeteciler, kameraları indirerek "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" dedi. (Haberler)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin