DİSK-AR'ın internet sitesi yayında

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi 'nin internet sitesi bugün itibarıyla yayına başladı. Sitede çalışma yaşamına ilişkin veriler, çalışma yaşamına ilişkin kaynaklar yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
DİSK-AR'ın internet sitesi yayında

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR) web sitesi bugün itibarıyla yayına başladı.

arastirma.disk.org.tr adresinden yayına başlayan sitede DİSK-AR tarafından yapılan araştırmalar, DİSK-AR yayınları, çalışma yaşamına ilişkin veriler, çalışma yaşamına ilişkin kaynaklar, arşivler ve kitaplar ile forum bölümü yer alıyor.

DİSK-AR web sitesi DİSK-AR çalışmalarına daha hızlı erişim sağlayacak nitelikte tasarlandı. Web sitesine bilgisayarlar yanında tablet ve akıllı telefonlardan da erişim mümkün. DİSK-AR web sitesine DİSK-AR araştırma ve yayınlarının büyük bölümü yüklenmiş durumda. DİSK-AR’in geçmiş çalışmaları ve yayınları dijital ortama aktarılarak web sitesine eklenmeye devam edecek.

DİSK-AR, işçi sınıfı ve emeğin sorunları konusunda bilimsel çalışmalar ile yayınlar yapmak ve politika önerileri oluşturmak amacıyla 1979 yılında DİSK Araştırma Enstitüsü adıyla kuruldu. DİSK-AR, günümüzde DİSK Araştırma Merkezi adı altında, DİSK bünyesinde faaliyet gösteren ve bilimsel çalışmalarında özerk bir araştırma merkezi. DİSK-AR çalışmalarını kendi araştırma uzmanlarının yanında alanlarında uzman bilim insanlarının, bağımsız araştırmacıların ve üye sendikaların uzmanlarının katkı ve desteği ile sürdürüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin