Discovery'den Tokyo Olimpiyatları açıklaması

Dünyayı saran coronavirüs salgını nedeniyle Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları ertelendi. Bünyesinde çok sayıda kanal barındıran Discocery, iptalle ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Discovery'den Tokyo Olimpiyatları açıklaması

Dünyayı saran coronavirüs salgını nedeniyle Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve Tokyo 2020 Organizasyon Komitesi’nin ortaklaşa aldığı kararla Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları ertelendi.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarını'nı yayınlayacak olan Discovery, Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve Tokyo 2020 Organizasyon Komitesi’nin ortaklaşa aldığı erteleme kararı hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Seyircilerin, sporcuların ve organizasyonda yer alan bütün emekçilerin sağlığının korunması adına, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nı 2021 yılına erteleme kararını destekliyoruz. Eurosport TV kanalları ve dijital platformlarından Olimpiyat Oyunları’nın yayını ile ilgili yapmış olduğumuz planlamalar ve çalışmalar, önümüzdeki seneye ertelenmiştir. Bu süre zarfında siz değerli izleyicilerimiz ve iş ortaklarımız sunmuş olduğumuz hizmetleri ve ürünleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Dünya’nın en büyük medya gruplarından biri olan Discovery bünyesinde; TLC, DMAX gibi ulusal yayın yapan kanalları ve Discovery Channel, Science Channel, Animal Planet, Investigation Discovery ve Eurosport 1-2 gibi dijital platform kanallarını barındırıyor. Hem yerel hem global zengin bir program içeriğine sahip olan Discovery, kitleleri peşinden sürükleyen spor müsabakaları ile milyonlarca kişiye ulaşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin