Discovery'de 3 belgesel birden. Sevgi Bağı: Vahşi Misafir Türkiye'de ilk kez yayınlanacak

Dünya Günü kapsamında Discovery, yayınlayacağı belgesellerle iklim değişikliği ve çevre kirliliği gibi konulara dikkat çekecek. Bunun için 3 belgesel yayınlama kararı alan şirket, Limanı Geri Al, Tehlike Altında, Sevgi Bağı: Vahşi Misafir'i izleyicilerle buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol
Discovery'de 3 belgesel birden. Sevgi Bağı: Vahşi Misafir Türkiye'de ilk kez yayınlanacak

Discovery, 22 Nisan Dünya Günü kapsamında, iklim değişikliği ve çevre kirliliği gibi konulara dikkat çekmek amacıyla üç belgeseli art arda yayınlıyor.

22 Nisan Cumartesi 17.20’de ilk olarak Limanı Geri Al, ardından 18.15’te ünlü komedyen ve sunucu Ellen DeGeneres’in anlatıcılığını üstlendiği Tehlike Altında ve sonrasında ise 20.05’te ünlü oyuncu ve yapımcı Robert Downey Jr.’ın Susan Downey ve Glen Zipper ile birlikte hazırladıkları Sevgi Bağı dizisinin Vahşi Misafir adlı bölümü, Türkiye’de ilk kez Discovery’de ekrana gelecek.

Dünya Günü kapsamında Discovery, yayınlayacağı belgesellerle iklim değişikliği ve çevre kirliliği gibi konulara dikkat çekecek.

Bu kapsamda, Warner Bros. Discovery'nin Satın Almadan Sorumlu EMEA PayTV Kanal Direktörü Kerrie McEvoy, “Discovery kanalı olarak, onlarca yıldır izleyicilerimizi gezegenin farklı yerlerinde heyecan verici maceralara götürdük. Gezegenimizde yaşadığımız zenginliği ve bir arada var olan muhteşem yaşam formlarını sizlerle birlikte kutladık. İzleyicilerimize her zaman doğayla doğuştan gelen bağımızı göstermeye çalıştık. Seçimlerimizin ve eylemlerimizin, vahşi hayatı ve gezegenimizin geleceğini nasıl etkilediğini hatırlatacağını umduğumuz tutkulu projelere imza attık. Bu kapsamda da; 22 Nisan Dünya Günü’nde Türkiye’de ilk kez ekrana gelecek olan Sevgi Bağı: Vahşi Misafir belgeselini yayınlamaktan ve yazar/yapımcı Glen Zipper ile birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Dünya Günü’nde Discovery’de ekrana gelecek belgeseller:

Limanı Geri Al - 17.20

New York'un Governor Adası’nda bir zamanlar çok sayıda olan istiridyeler maalesef artık çok az... Bir grup lise öğrencisi, istiridyeleri ve onların New York Limanı’na sağladığı çevresel katkıyı tekrar kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Tehlike Altında - 18.15

Ünlü komedyen ve sunucu Ellen DeGeneres’in anlatıcılığını üstlendiği Tehlike Altında, dünyanın dört bir yanında, hayatlarını nesli tükenmekte olan hayvanları korumaya ve kurtarmaya adayan insanların çalışmalarını ekrana taşıyor. Kimisi savaşın parçaladığı ormanlarda yürüyüş yaparken kimisi yasadışı vahşi hayvan ticaretini engellemek için gizli göreve gidiyor.

Discovery'de 3 belgesel birden. Sevgi Bağı: Vahşi Misafir Türkiye'de ilk kez yayınlanacak

Sevgi Bağı: Vahşi Misafir, Türkiye’de ilk kez 22 Nisan Cumartesi 20.05’te başlıyor

Ünlü yazar ve yapımcı Glen Zipper’ın Robert Downey Jr. ve Susan Downey ile birlikte hazırladıkları Sevgi Bağı dizisinin 4. bölümü olan Vahşi Misafir; bir çiftin, kurtarılan çitaları Güney Afrika'da vahşi doğaya geri döndürme çabasıyla başlıyor. Hayvanlar ve insanlar arasındaki benzersiz bağın en saf haliyle ön plana çıktığı belgeselde, dünyanın dört bir yanında vahşi olduğunu düşünebileceğimiz hayvanlarla derin bir bağ kuran insanların dikkat çekici ve ilham verici hikayeleri anlatılıyor.

Dört bölümden oluşan Sevgi Bağı, her Cumartesi 20.05’te Discovery’de ekrana gelecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin