Discovery Türkiye ve Mangodo&Castoola iş birliğinin lansmanı gerçekleştirildi

Adreslenebilir TV reklam platformu ile TLC ve DMAX kanallarında 2 milyondan fazla haneye ulaşan, Mangodo ve Castoola firmalarının ortak markası otwoo.tv, The Grand Tarabya’da gerçekleştirilen lansman ile reklamverenler ve ajanslarla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Discovery Türkiye ve Mangodo&Castoola iş birliğinin lansmanı gerçekleştirildi

Klasik televizyon reklamlarını internetin gücüyle birleştirerek demografi, frekans, lokasyon hedeflemeleri ile 7 milyona yakın Akıllı TV izleyicisi arasından hedeflenen kitleye kolayca ulaşılmasını sağlayan, otwoo.tv’nin lansmanı gerçekleştirildi. Discovery Türkiye, Castoola ve Mangodo ile akıllı TV’lerde yayınlanacak adreslenebilir reklam kampanyaları için ortaklık anlaşması yaptığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Discovery Türkiye ve Mangodo&Castoola iş birliğinin lansmanı gerçekleştirildi

Reklamverenler ve ajanslardan yoğun ilgi

Marka temsilcilerini, reklam sektörü profesyonellerini ve reklamverenleri bir araya getiren lansmanda davetlilere Mangodo ve Castoola’nın yeni markası otwoo.tv’nin kuruluş hikayesi, adreslenebilir TV reklamlarına olanak sağlayan HBBTV’nin teknik özellikleri ve son yıllarda büyük başarılara imza atarak fenomen programlar yaratan TLC ve DMAX kanallarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Discovery Türkiye ve Mangodo&Castoola iş birliğinin lansmanı gerçekleştirildi - Resim : 2

Gerçekleştirilen sunumlar sonrasında networking bölümünde Mangodo, Castoola ve Discovery Türkiye yetkilileri davetlilerle buluştu, görüş alışverişleri yapıldı.

Discovery Türkiye’nin; “Ağır Yaşamlar”, “Temizlik Avcıları”, “Emlak Savaşları” ve “Ed Stafford” gibi fenomen programlarıyla tanınan kanalları DMAX ve TLC, bu yeni format ile reklamverenlerin gözdesi olmaya aday.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin