Discovery Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde yeni organizasyon yapısını inşaa ediyor

Discovery, Türkiye’nin de içinde bulunduğu EMEA bölgesindeki organizasyon yapısını değiştiriyor. Yeni yapı, verimliliği artırıp yeni yatırımlara olanak sağlayarak dijital dönüşümü hızlandıracak.

Google Haberlere Abone ol
Discovery Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde yeni organizasyon yapısını inşaa ediyor

Discovery, izleyiciye doğrudan ulaştığı (D2C) mecralarında stratejik odağı geliştirmek ve daha fazla yatırım yapılmasını sağlamak adına, EMEA bölgesindeki organizasyon yapısı üzerinde değişikliğe gidiyor.

EMEA Bölgesi Başkanı ve Genel Müdürü Kasia Kieli, “Şirketimizin daha iyi performans göstermesi ve EMEA bölgesindeki sinerjiyi ve verimliliği arttırmak için çalışıyoruz. Yıllar içinde çok yol kat ettik ve bu yeniden yapılanma ile daha yalın bir yönetim modeline doğru net bir rota çizdik. Farklı bölgelerdeki bilgi birikimimizi birleştirerek karar verme sürecini hızlandıracağız ve gelecekteki iş fırsatlarına odaklanabileceğiz” diyor.

Yeni EMEA organizasyon yapısına göre, Türkiye’nin de içinde bulunduğu CEE ve MEA bölgelerinin Genel Müdürlüğü’ne, daha önceden bölgede Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev alan Jamie Cooke atandı. İngiltere Genel Müdürü James Gibbons, var olan sorumluluklarının yanı sıra, İskandinav bölgesinin de Genel Müdürü olarak atandı. Yeni organizasyon yapısı uyarınca, Benelüks ülkeleri Almanya ile birleşecek ve bu birleşmenin başında Almanya & Benelux Genel Müdürü Susanne Aigner olacak. İspanya ve Fransa ise, İberya & Fransa Genel Müdürü Antonio Ruiz liderliğinde birleşecek. Leah Hooper, Büyüme Stratejilerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı rolünü üstlenirken Espen Skoland ise, EMEA Bölgesi İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Türkiye’nin de içinde bulunduğu CEEMCA bölgesi, Rusya, Orta Doğu, Afrika bölgeleriyle ve platform kanalları ekibi ile birleştirilecek. Jamie Cook, doğum izninde olan Victoria Davies yerine vekalet etmeye devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin