'Diriliş Ertğrul' yeni bölümünde neler olacak?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul' un bu akşam bölümünde neler yaşanacak?

Google Haberlere Abone ol
'Diriliş Ertğrul' yeni bölümünde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanına ‘büyük savaş başladı’ sözleri damga vurdu. Türlü oyunlara göğüs gererek kendisine ve obasına kurulan tuzakları alt etmeyi başaran Ertuğrul Bey, tekfurun kızını kurtarır. Bu gelişmeyle birlikte Ertuğrul Bey ve Tekfur arasında sıcak gelişmeler yaşanır. Ancak, Ertuğrul’un son oyunu da bozarak kaleden sağ çıkması Vasilius’u yıldırmaz. Yeni bir oyun hazırlayacak, Ertuğrul’u zor durumda bırakmak için elinden geleni yapacaktır.



Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?



Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde tansiyonu yüksek sahneler yine ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?



Öte yandan Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek te boş durmaz. Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı ister. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?



Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?



Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin