Direksiyon başında kalp krizi geçiren İETT şoförü kaza yaptı

İstanbul'un kağıthane ilçesinde iddiaya göre İETT şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirince kaza yaptı. Otobüs, 6 araca birden çarptı. Bir kaza haberi de Beykoz'dan geldi. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak, yol kenarındaki taşlara vurdu. Kazada şoförün de aralarında olduğu 6 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Direksiyon başında kalp krizi geçiren İETT şoförü kaza yaptı

İstanbul-Kağıthane Seyrantepe'de şoförünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen İETT otobüsü 6 araca çarptı.

Zincirleme kaza nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken, otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.

Beykoz'da da İETT otobüsü kazası

Bir kaza da Beykoz'da meydana geldi. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak, yol kenarındaki taşlara vurdu. Kazada şoförün de aralarında olduğu 6 kişi yaralandı.

Kaza saat 12.30 sıralarında Beykoz Kanlıca Mahallesi Barış Manço Caddesi Beykoz yönünde meydana geldi. Sait Sefa Aydın'nın kullandığı 34 TN 2009 plakalı İETT otobüsü, şoförünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıktı. Otobüs kayalara vurdu. Kazada otobüs şoförü Sait Sefa Aydın ile otobüste bulunan 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Beykoz Sahil Yolu kısmen trafiğe kapanırken, polis ekipleri tek şeritten kontrollü olarak trafik akısını sağladı. Kaza yapan otobüsün kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kaza sırasında otobüste olan bir yolcu, "Otobüsün içindeydik. Yoldan çıkınca vura vura gitti. Arabanın içi bir anda duman oldu. Herkes yerdeydi" dedi. (DHA)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin