Dip, bu akşam başlıyor!

Merakla beklenen Dip dizisi, puhutv'de izleyicisiyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Dip, bu akşam başlıyor!

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı, başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı  DİP dizisi, bu akşam(30 Mart)   Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu puhutv'de izleyicisiyle buluşacak.





Tanıtımları beğeni toplayan ve merakla beklenen DİP, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başarılı oyuncuları bir araya getiren “Dip” sürükleyici hikayesi ve heyecan dolu sahneleriyle de izleyenleri etkileyecek.



İlker Kaleli’nin, insanları intihar  etmekten vazgeçiren “Sahir” i canlandırdığı DİP’te, Neslihan Atagül Doğulu ise genç bilim insanı Bilge’yi canlandırıyor. Berrak Tüzünataç’ın, ise Ekin rolünde yer aldığı iddialı projede, Bülent Emin Yarar, Lale Mansur, Olgun Toker, Defne Kaylar, Gün Koper, Tuğçe Altuğ, Feridun Düzağaç, Gözde Türkpençe, Ünal Silver ve Can Gox rol alıyor.





Her sır yeni bir sırrı doğuruyor



İstanbul emniyetine bağlı bir klinikte insanları intihardan vazgeçirmekle görevli Sahir'in (İlker Kaleli) unutmak istediği geçmişi,  onu bir gün gelen gizemli mesajla yakalayacaktır. Sahir, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle( Neslihan Atagül)tanışacaktır. Ekin'le (Berrak Tüzünataç) ilgili aklından hiç çıkmayan soruların cevaplarına dair ipuçları yakalayan Sahir, kendisini her bir sırrın yeni bir sırrı doğurduğu bir dünyanın kapısında bulacaktır.



Dip, bu akşam başlıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin