Dilek Taşı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor. Dilek Taşı dizisi uyarlama mı?

Dilek Taşı dizisi 7 Eylül 2023 Perşembe itibarıyla ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yerini aldı. Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Dilek Taşı dizisi hakkında ayrıntılar sorgulanıyor. Peki Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi uyarlama mı? İşte Dilek Taşı dizisinin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Dilek Taşı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor. Dilek Taşı dizisi uyarlama mı?

Dilek Taşı dizisinin ilk bölümü için geri sayım sona erdi.

Yönetmenliğini Altan Dönmez, senaristliğini Can Sinan'ın üstlendiği Dilek Taşı dizisi konusu, oyuncuları ve çekim mekanlarıyla ilgi topladı. 

Peki Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi uyarlama mı? İşte Dilek Taşı dizisinin konusu ve oyuncuları.

DİLEK TAŞI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dilek Taşı dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor.

DİLEK TAŞI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Dilek Taşı dizisinin hikayesi uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi henüz bilinmiyor.

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dilek Taşı dizisinin hikayesi 1987 yılında geçiyor. Aras Rona ve Rüçhan Rona varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Mutlu ailesiyle Rona ailesinin malikanesinde yaşar. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa'nın eşi öldüğü için Esirgeme Kurumu'na verilen kızı Cemre'yi Rona ailesi evlatlık olarak kabul etmek zorunda kalır.

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN 2. FRAGMANI "HEPİMİZİN KADERİ SONSUZA KADAR DEĞİŞTİ"

Dilek Taşı dizisinin 2. fragmanı Hazal Subaşı'nın şu sözleri yer aldı: "Yıl 1980'di... Yaz bitmek üzereydi... Ve İstanbul çok güzeldi... İstanbul rengarenkti... İstanbul cıvıl cıvıldı..." sözleriyle başlıyor.

Ardından protesto yapan işçiler ekranlara geliyor ve Hazal Subaşı şu sözlerle devam ediyor: "Ama sonbahar geliyordu. Eylül tüm İstanbul'u sarıyordu. Renkler solmaya başlıyordu aniden. Sesler kesildi. Gökyüzünü karabulutlar kapladı ve acı hikayelerle dolmaya başladı İstanbul. O eylül hepimizin kaderi sonsuza kadar değişti."

DİLEK TAŞI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Salih Bademci

Hazal Subaşı

Ozan Dolunay

Perihan Savaş

Özge Özberk

Teoman Kumbaracıbaşı

Elif Doğan

Çiçek Dilligil

Afra Karagöz

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin