Dilek İmamoğlu'ndan flaş açıklama! Babası meğer Ekrem İmamoğlu'nu istememiş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Katarsis programına konuk oldu. Programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Dilek İmamoğlu, babasının eşi Ekrem İmamoğlu'nu istemediğini itiraf etti.

Google Haberlere Abone ol
Dilek İmamoğlu'ndan flaş açıklama! Babası meğer Ekrem İmamoğlu'nu istememiş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Dilek İmamoğlu, babasının eşi Ekrem İmamoğlu'nu istemediğini itiraf etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, konuk olduğu Katarsis programında özel hayatına ilişkin itiraflarda bulundu. 9 kardeşi olduğunu söyleyen İmamoğlu, babasından çok fazla sevgi görmediklerini ve babasının eşi Ekrem İmamoğlu'nu başlarda istemediğini söyledi. 

EVLİLİK BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASIYDI

Hayatının dönüm noktasının sorulması üzerine İmamoğlu, "Evlilik benim için dönüm noktası oldu. Çok büyük çalkantılarla evlendik. Ekrem'le olan birlikteliğim babam tarafından onaylanmadı. Biz mücadele verdik. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, bambaşka bir hayat. Başka bir hayatı deneyimlemeye başlıyorsunuz" dedi.

Dilek İmamoğlu, eşiyle ilgili de "Ekrem'i ilk gördüğümde hissettiğim duygu güven duygusu. İnsanın yüzüne baktığında hissedersiniz ya içinin dışının bir olduğunu, öyle bir şey gördüm" sözlerini sarf etti. 

İmamoğlu ayrıca eğitimine destek verdiği kız çocuklarıyla poz da verdi. 

Dilek İmamoğlu'ndan flaş açıklama! Babası meğer Ekrem İmamoğlu'nu istememiş

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin