Dilek Dündar: Yanlış bir şey yapmadık

Can Dündar, Silivri Cezaevi'nde ailesiyle görüştü.

Google Haberlere Abone ol
Dilek Dündar: Yanlış bir şey yapmadık

Cumhuriyet'in haberine göre; Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar, “Can’ın morali yüksek. Yanlış bir şey yapmadığımızı zaten herkes biliyor. Biz de bildiğimiz için gururluyuz” dedi.



Adana ve Hatay’da Ocak 2014’te Suriye’ye silah taşıyan MİT TIR’larıyla ilgili haberlerinden dolayı tutuklanan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Silivri Cezaevi’nde eşi Dilek Dündar ve oğlu Ege Dündar ile görüştü. Çıkışta gazetecilere konuşan Dilek Dündar, “Açık görüş muhteşem oluyor. Çünkü dokunabiliyorsun, sarılabiliyorsun. Bunu hissedebiliyorsun. O yüzden açık görüş çok önemli. Maalesef ayda bir kere yapabiliyoruz bunu. Can’ın morali yüksek. Yanlış bir şey yapmadığımızı zaten herkes biliyor. Biz de bildiğimiz için gururluyuz. Dışarıdan haberler verdik. O da bize içeriden haberler verdi. Sarılıp koklaştık. Hepinize selamları var”dedi. 



Ege Dündar ise şunları söyledi: “Babamı çok moralli gördüm. Kendisini tabi biraz merak ediyoruz üşüyor mudur? diye. Bana üşümediğini söyledi. Sarılabildik. Derslerimden bahsettik. Güzel bir sohbet şansı yakaladık. O yüzden çok mutluyum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin